Beter beschermd met diverse soorten veiligheidsglas

Veiligheidsglas op maat

Glas wordt vaker toegepast, wat natuurlijk niet ten koste mag gaan van uw veiligheid of uw bezit. Als gewoon glas breekt, ontstaan er gevaarlijke scherven en openingen. Dat kan wonden veroorzaken of een inbreker toegang verlenen. Bescherm uzelf en uw eigendom en kies voor veiligheidsglas.

Gehard glas

Gehard veiligheidsglas is vijf keer sterker dan gewoon glas. Bij een breuk valt het in kleine stukjes uiteen, zodat er weinig kans is op lichamelijk letsel. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt in autoruiten en bushokjes. Wij maken gehard glas op maat voor glazen deuren en wanden voor in keukens, badkamers en meer.

Draadglas

Draadglas is ook veiligheidsglas, maar niet geschikt voor woningen. Het glas is voorzien van een gaas van metaal. De metalen draden in het glas houden bij een breuk alles bij elkaar, maar er kan toch een opening ontstaan.

Gelaagd glas

Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit twee of meer glasplaten met een doorzichtige folie ertussen. De folie houdt het glas bij een breuk tot een geheel. Met meer folies en glasplaten wordt het zelfs praktisch ondoordringbaar: van standaard tot extra zwaar inbraakwerende beglazing. Bij ons vindt u een tiental samenstellingen plus combinaties met de gekleurde glassystemen van Vanceva.

Wenst u meer informatie over veiligheidsglas? Aarzel niet een neem contact met ons op. Ook voor andere typen glas kunt u bij onze glasgroothandel in Oostende terecht. 

Francier J Glashandel

Verhoog uw veiligheid met ons veiligheidsglas!