Ontdek de veelzijdige toepassingen van spiegels en spiegelglas

Spiegels en spiegelglas op maat

Glashandel Francier uit Oostende is leverancier van spiegels en spiegelglas op maat uit eigen werkplaats. Een spiegel is eigenlijk gewoon een glasplaat waar op de achterkant een dunne laag reflecterend materiaal is bevestigd, meestal aluminium of zilver. Onze professionele medewerkers kunnen zelf vele soorten glas verzilveren en ook uw oude of versleten spiegel opnieuw verzilveren. Dat mag natuurlijk ook alleen een gedeelte van het glas zijn.

Spiegels op maat

Wij produceren en plaatsen spiegels op wanden, in keukens, badkamers en andere ruimtes, zoals sport- of dansscholen. Het grote voordeel van een spiegel is dat hij een ruimte fraai kan verruimen en verlichten. Wij hebben voor u zowel heldere als verschillende gekleurde (in blauw, brons, grijs, groen en roze) en gevlekte (helder, brons, groen, roze) spiegels op voorraad. Er zijn ook allerlei afwerkingsmogelijkheden, bijvoorbeeld met facet geslepen randen. Ons ervaren en professioneel personeel produceert uw spiegel met de hand en precies op maat!

Heeft u een specifieke vraag over spiegelglas? Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder. Daarnaast kunt u bij glasgroothandel Francier ook terecht voor andere glassoorten of bij glasschade

Francier J Glashandel

Wij leveren zowel spiegels als spiegelglas!