Glasbewerkingen bij onze glasgroothandel in Oostende

Al meer dan een halve eeuw ervaring in glas

Welkom bij Glashandel J. Francier in Oostende! Ons familiebedrijf, een KMO met een twaalftal werknemers, bestaat al sinds 1957. Als klein- en groothandel in allerlei soorten glas en glasbewerkingen voorzien wij particulieren en bedrijven van allerlei glasoplossingen voor nieuwbouw of bestaande panden. Doet er zich een noodgeval voor dan zorgen we onmiddellijk voor een definitieve of tijdelijke oplossing uit onze enorme voorraad glas.

Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit en volgt binnen het bedrijf continu opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en technieken in zijn vakgebied. De ene werknemer plaatst glas, glazen deuren of wanden, een andere is een specialist in herstellingen, weer anderen in glasbewerking, zoals boren, slijpen, zandstralen, enz. Kortom, Glashandel J. Francier heeft een veelzijdig team, waarin elke werknemer zich kan vervolmaken en uitleven op zijn eigen domein.

Bezoek de toonzaal van Glashandel J. Francier en laat u verrassen door ons glasassortiment in allerlei afmetingen en soorten, dat we direct uit stock kunnen leveren en plaatsen. Er staat altijd een team klaar om u verder te helpen.

Contacteer Glashandel J. Francier voor meer informatie over glas!

Foto Galerij

Francier J Glashandel

Wij zijn een groothandel in glas & voeren alle glasbewerkingen uit!