Gekleurd glas geeft extra schoonheid aan uw interieur

Gelakt glas en gekleurd glas op maat

Gekleurd glas maakt van een interieur een esthetische belevenis! Met gekleurd glas zijn er verrassend fraaie toepassingen mogelijk. Bijvoorbeeld in puien, atriums en zalen, als glazen balustrade, trap, deur of wand, als muurbekleding in keukens, toiletten, badkamers en douches in plaats van tegels, verf of behang. Wij produceren diverse soorten gekleurd glas in gevarieerde tinten. Door het ruime aanbod tinten kunnen wij mooie en expressieve effecten realiseren.

Gelakt glas

Gelakt glas van Lacobel is leverbaar in 25 standaardkleuren en een perfecte oplossing voor verschillende interieurtoepassingen. De lak aan een kant van het glas maakt het ondoorzichtig. Glashandel J. Francier heeft altijd glas in voorraad in verschillende types wit, grijs en zwart. Andere kleuren kunnen wij altijd voor u bestellen.

Gekleurd glas

Wij hebben normaal glas in kleuren brons, blauw, groen en grijs. Daarnaast hebben wij spiegelglas in de kleuren brons, blauw, creool, grijs, groen en roze, en gevlekt spiegelglas in brons, groen, roze of helder. Ook kunt u bij ons terecht voor veiligheidsglas met tussenlaagsystemen van Vanceva. Deze tussenlagen hebben als basis rood, geel, blauw, zwart en wit en met maximaal vier lagen kunnen wij meer dan 1000 verschillende kleuren creëren. 

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door de verschillende kleuren glas! Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Contacteer ons via het contactformulier, via e-mail of bel ons.

Francier J Glashandel

Francier J Glashandel

Op zoek naar mooi gekleurd glas voor diverse toepassingen? Dan kunt u altijd bij ons terecht!