Gekleurd glas & gelakt glas in Oostende

Gekleurd glas geeft extra schoonheid aan uw interieur

Gekleurd glas maakt van een interieur een esthetische belevenis! Met gekleurd glas zijn er verrassend fraaie toepassingen mogelijk: in puien, atriums en zalen, als glazen balustrade, trap, deur of wand, als muurbekleding in keukens, toiletten, badkamers en douches in plaats van tegels, verf of behang…

Glashandel J. Francier uit Oostende biedt allerlei soorten gekleurd glas in gevarieerde tinten, waarmee mooie en expressieve effecten kunnen worden gerealiseerd:

Gelakt glas van Lacobel is leverbaar in 25 standaardkleuren en een perfecte oplossing voor allerlei interieurtoepassingen. De lak aan een kant van het glas maakt het ondoorzichtig. Glashandel J. Francier heeft altijd glas in voorraad in verschillende types wit, grijs en zwart. Andere kleuren kunnen wij altijd voor u bestellen.

Gewoon glas in brons, blauw, groen en grijs

Spiegelglas in brons, blauw, creool, grijs, groen en roze, en gevlekt spiegelglas in brons, groen, roze of helder

Gelaagd veiligheidsglas met de tussenlaagsystemen van Vanceva. Deze tussenlagen hebben als basis rood, geel, blauw, zwart en wit en met maximaal vier lagen kunnen wij meer dan 1000 verschillende kleuren creëren.

Contacteer Glashandel J. Francier voor meer kleur in uw interieur!

Francier J Glashandel

Francier J Glashandel

Op zoek naar mooi gekleurd glas voor diverse toepassingen? Dan kunt u altijd bij ons terecht!