Figuurglas op maat met motieven in Oostende

Figuurglas voor decoratieve toepassingen

Op zoek naar een duurzaam en eenvoudig te onderhouden decoratief element in uw interieur? Kom dan naar Glashandel J. Francier uit Oostende en laat u informeren over de mogelijkheden van figuurglas. Figuurglas is blank of gekleurd glas met een decoratief motief erin, zoals ribbels, bobbels, planten of bloemen. De structuur en aard van het gekozen dessin bepalen hoe transparant de beglazing is. Hoe drukker het patroon, des te meer privacy het glas biedt.

Figuurglas wordt gefabriceerd door tijdens de productie het nog warme en zachte glas tussen twee walsen door te leiden. Een van de walsen fungeert als drukmal met het gewenste dessin en drukt dat in een kant van het glas. Nadat het figuurglas is afgekoeld, kunnen we het op maat snijden.

Er zijn enorm veel soorten figuurglas met allerlei motieven. Glashandel J. Francier biedt u een groot aantal decoratiepatronen van glasproducenten AGC en SGG, maar natuurlijk ook van andere fabrikanten. Vrijwel elke soort figuurglas kan ook in combinatie met isolatieglas worden toegepast. Een van de twee glasplaten ervan is dan figuurglas. Sommige dessins kunnen ook als gehard of gelaagd veiligheidsglas dienen.

Ontdek de creatieve mogelijkheden van figuurglas bij Glashandel J. Francier en contacteer ons voor meer informatie!

Francier J Glashandel

Francier J Glashandel

Figuurglas met motieven is een mooie aanvulling op uw interieur. Kom dus zeker eens ons rijk aanbod bekijken!