Diverse soorten veiligheidsglas in Oostende

Beter beschermd met veiligheidsglas

Glas wordt op steeds vaker toegepast, wat natuurlijk niet ten koste mag gaan van uw veiligheid of uw bezit. Als gewoon glas breekt, ontstaan er gevaarlijke scherven en openingen. Dat kan wonden veroorzaken of een inbreker toegang verlenen. Bescherm uzelf en uw eigendom en kies voor veiligheidsglas van Glashandel J. Francier uit Oostende!

Gehard glas
Gehard veiligheidsglas is vijf keer sterker dan gewoon glas. Bij breuk valt het in kleine stukjes uiteen, zodat er weinig kans is op lichamelijk letsel. Het wordt bv. gebruikt in autoruiten en bushokjes. Wij maken gehard glas op maat voor glazen deuren en wanden, of keukens, badkamers enz.

Draadglas
Draadglas is ook veiligheidsglas, maar niet geschikt voor woningen. De draden in het glas houden bij breuk alles wel bij elkaar, maar er kan toch een opening ontstaan.

Gelaagd glas

Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit twee of meer glasplaten met een doorzichtige folie ertussen. De folie houdt het glas bij breuk tot een geheel. Met meer folies en glasplaten wordt het zelfs praktisch ondoordringbaar: van standaard tot extra zwaar inbraakwerende beglazing. Bij ons vindt u een tiental samenstellingen plus combinaties met de gekleurde glassystemen van Vanceva.

Contacteer ons en vraag meer info over veiligheidsglas! Ook voor elk ander type glas kunt u in onze glasgroothandel terecht!

Francier J Glashandel

Verhoog uw veiligheid met ons veiligheidsglas!