Leverancier van zowel spiegels als spiegelglas in Oostende

De veelzijdige toepassingen van spiegelglas

Glashandel J. Francier uit Oostende is leverancier van spiegels en spiegelglas op maat uit eigen werkplaats. Een spiegel is eigenlijk gewoon een glasplaat waar op de achterkant een dunne laag reflecterend materiaal is bevestigd, meestal aluminium of zilver. Onze professionele medewerkers kunnen zelf vele soorten glas verzilveren of ook uw oude, versleten spiegel opnieuw verzilveren. Dat mag natuurlijk ook alleen een gedeelte van het glas zijn.

Glashandel J. Francier produceert en plaatst spiegels op wanden, in keukens, badkamers en andere ruimtes, zoals sport- of dansscholen. Het grote voordeel van een spiegel is dat hij een ruimte fraai kan verruimen en verlichten. Wij hebben voor u zowel heldere als verschillende gekleurde (in blauw, brons, creool, grijs, groen en roze) en gevlekte (helder, brons, groen, roze) spiegels op voorraad. Er zijn ook allerlei afwerkingsmogelijkheden zoals met facetgeslepen randen. Ons ervaren en professioneel personeel produceert uw spiegel met de hand en precies op maat!

Verder kan Glashandel J. Francier als glasgroothandel u ook oplossingen bieden voor allerlei andere glastoepassingen of u snel verlossen in geval van glasschade.

Kom naar Glashandel J. Francier de specialist in spiegelglas of contacteer ons voor meer informatie!!

Francier J Glashandel

Wij leveren zowel spiegels als spiegelglas!